Skip to main content

MTE räddningsövning i Malmö

By 26 juni, 2018december 10th, 2018Okategoriserade

Status
Avslutat

När?
 Juni 2018

Var?

Malmö, Industrihamnen

Arbetsomfattning:

MarCon Teknik AB har genomfört en räddningsövning med sina dykare. Syftet är att öva vår beredskap om en dykolycka skulle inträffa. Om dykaren fastnar eller blir skadad måste räddningsdykaren snabbt undsätta honom. Genom räddningsvinschen kan dykledaren vinscha upp den skadade även vid höga kajer som i detta fall. Sen gäller det att snabbt ge den skadade syrgas från oxyboxen innan räddningstjänten anländer.

Alla inblandade var nöjda med övningen och kände sig tryggare efteråt att vi kan rädda varandra!

Utrustning:

  • MTE Dykbuss med dykstation.

Arbetslag:

  • Dyklag med 3 yrkesdykare från 3 olika nationaliteter.